www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hej och hå

Varit på efterkontroll idag efter mitt missfall. Allt såg helt normalt ut och jag tycker faktiskt jag mår helt okej. Jag har accepterat och tycker ändå jag har kunnat gå vidare efter missfallet.

Min gynekolog sa att kroppen återhämtar sig väldigt fort. Hon sa även något som fick mig att tänka efter :)

Om man har en frö påse och ska så fröna så är det ca 70% som blir till blommor, de andra 30 % blir det inget utav och precis så är det med mänskligheten. Tyckte det var kul att veta :)

Köpt ny bikini idag, på lindex. Hittade en på Victoria secrets hemsida, men har inte riktigt den budgeten just nu att kunna köpa en bikini för flera hundra lappar. Men den från lindex är också jätte fin, köpte även en super fin klänning i vitt spets typ :)

Hade samtalsmetodik idag i skolan. Vi var två och två. En var psykolog och en patient. Resten av klassen satt i en halv måne runt om och antecknade de vi sa. Jag var så grymt nervös innan, jag ville verkligen inte. Men jag spelade patient och det gick hur bra som helst :)

Har börjar måla nellies lekstuga. Kommer bli så fin. Hon är för rolig min älskade unge hon lär sig mycket hyss på dagis så som räcka ut tungan, spotta vid matbordet och säga dumma. Inte lätt alltid. Hon har gått och ropat efter MO och Chis hela kvällen. Alltså mormor och Christer. Hon är så söt :)

Nu dags att sova, skola i morgon

Natt natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo