www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Händelserikt liv

Det har hänt mycket sen sist ska ni veta hihi :)

I aug ska jag börja studera till undersköterka. Känns väldigt läskigt och roligt. Man måste våga satsa lite här i livet. Jag vill verkligen detta även fast det känns jävligt dumt att ta csn lån, men nästan alla gör ju det men ändå. Jag kommer inte ihåg hur man pluggar haha :)
Jag har tagit studieledigt från min tjänst.

Mannen min har köpt en pool. Hur skön som helst. Min man köper sällan saker men när han väl köper så blri det rejäla saker typ projektor, kaffemaskin och nu pool. Medans jag köper en massa tjafs och trams hihi.

Idag har ja varit ledig och vi har tillbringat dagen på stranden samt renoverat färdig i vårat nya sovrum. Så i natt ska vi sova i vårat nya rum :)

I helgen kommer vår nya ytterdörr att sättas på plats :)

Häromdagen fick jag ett brev i brevlådan, ett uppdrag som jag omedelbart skulle göra. Jag skulle packa ner en rad olika saker i en väska och sedan ställa den i hallen. Mycket spännande :)

Nellie har kommit in i sin första riktiga trots och jag vet inte riktigt hur man gör i sådana situationer mer än att att man får gå ner till hennes nivå, hålla i henne och säga NEJ.

Igår kväll så kom min syster hit och vi tittade på "RED RIDING HOOD" tyckte den var väldigt bra.

SHIT vad nära det är bröllopet nu hihi :)

Nu blir det ett avsnitt av true blood :)

Tjing




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo