www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tjejmys

Jag har haft en fantastikt helg i Borås med tjejerna. Jag, Linda och Sofie tog tåget upp redan vid kl 10 på förmiddagen igår. När vi kom fram till Borås så hämtade Louise,Sabina och Andrea upp oss så gick vi på stan och shoppade dock så regnade det och det läckte in i mina skor, som jag för övrigt ska kasta åt helvete haha. Efter lite shopping var vi hungriga och gick och åt på ett ställe som heter Viskan. Super gott och trevligt.

Min underbara vän Linda mådde ej så bra i sit öga, hon kände av detta redan på fredagen men tänkte jajaja. Hon ringde 1177 och de sa att hon var tvungen att åka in med en gång. Ögon ska man aldrig leka med. Linda har haft detta i ögat en gång förrut så hon visste vad det var. Iaf så åkte jag, Sofie och Linda till Aukuten i Borås. Vi satt och fikade och tjötade, rätt mysigt faktiskt hihi :)
Vid kl 17.30 så fick hon hjälp av ögondoktorn och hon fick droppar.

Sen åkte vi hem till underbara Louise och det hade kommit ditt några fler i sällskapet Helena och Maria.
Vi åt jätte god mat och efterrätt och hade en väldigt trevlig kväll. Vi spelade ett spel som hetter Tjej middag väldigt kul.

Senare på kvällen så kände jag att jag var väldigt,väldigt trött och hängig. Bara på några minuter blev jag dunder mega förkyld!! Så jag sov ej så mycket inatt.

idag så avnjöt vi en underbar "hotell" frukost hos Louise. Väldigt trevligt!

Tack snälla alla underbara för en mysigt tjejkväll.

Nu är det söndagskväll och eftermiddagen har varit sådär. Nellie har blivit jätte förkyld och har hög feber och jag mår si sådär.

Vi hörs

Jag glömde ta egna kort igår så jag lånar några av Louise kort :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo