www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helt sjukt!

Vilket tråkigt väder det är idag. Det blir man inte pigg utav.
Igår kväll hade vi besök från Holland nämligen Björn och Mae! Och så kom Isak och Lina också. Vi hade det jätte trevligt vi grillade och drack gott :)
Mae är gravid 6 månaden och hon hade en sån fin rund mage. Det är så vackert att vara gravid. Jag saknar att ha en stor mage, jag saknar känslan av att ha en liv i magen. Der är en sån fantastisk känsla.
Hon kan hur många språk som helst holländska, engelska, svenska och filipinska. Hennes föräldrar är från Filipinerna, hon bor i holland och har lärt sig svenska eftersom Björn är här ifrån,och så kan hon engelska flytande. Snacka om att man blir avis :)
Men nu ska ni få höra.....Jag skulle inte vilja bo i Holland. När du är gravid så får du gå hem 4 veckor innan förlossning och sen efter du fött barn får du vara hemma i 12 veckort!!!!! Alltså totalt 16 veckor/4 månader. Sen är det dags att börja jobba igen. Pappan får 2 pappadagar att ta ut...Helt sjukt är det. Så Mae ska ha barn i aug. Så hon ska alltså börja jobba i november igen. Även om man ammar sitt barn så måste man börja jobba,. Mae är flygvärdinna så det är ju inte så lätt att lämna bröstmjölk då....
Nellie är 16 veckor. Så om vi hade bott i Holland så hade jag fått börja jobba nu.
Tack gode gud för att vi har det så bra här i Sverige.  Jag hade inte lämnat Nellie på dagis nu! Vi har det verkligen bra. Mae är så avundsjuk på mig att jag ska vara hemma 1 år sen ska Christian vara hemma 4 månader. Jag förstår henne. Vi pratade om detta typ hela kvällen för det är verkligen helt galet!!

Hej hopp!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo