www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Maddes hjärna är på högvarv!

I natt var den tredje natten som jag drömde att jag var gravdi, drömmarna har varit så verkliga att jag har trott jag är gravid när jag vaknat. Hehe i morse så trodde jag på allvar att jag var gravid så jag låg och funderade på hur vi skulle göra nu? Skulle jag behålla barnet? Självklart skulle jag de kom jag fram till. Sen efter en lång stund så förstod jag att det bara var en dröm.
Jag tror att mitt undermedvetna talar om för mig att jag saknar att vara gravid. Det var mysigt att gå runt med en stor mage och visa upp den för alla :) eller så är jag gravid haha *skojar bara*

Igår så tittade jag och mannen på hus på hemnet. Men vi kom fram till att vi skulle bo kvar här. Det blir nog dyrara för oss att flytta en att renovera här hemma. Att vi kom in på att flytta var för att i tidningen "vi föräldrar" så stod det om en familj. Deras hus hade brunnit ner pgr av en elkabel i väggen hade börjat brinna. Det fick min hjärna att börja arbeta på högvarv. " vi bor ju i ett gammalt hus, hjälp tänk om de kommer börja brinna, vi kanske bo i en eldbomb"
Så därför så började vi titta på nyare hus men vi vill ej köpa ett hus för 2,5 miljoner. Nej vi får nog bo kvar här.
Det vi ska göra inom 5-10 år är bytta taket, dränera källaren och kanske då byta elkablarna i väggarna. Dyrt ja!!!!
Ibland kan jag fråga mig själv varför vi köpte ett gammalt hus från 1958? Men det är något med det här huset som jag bara älskar. Från första gången jag satte min fot här så tänkte jag " de här huset ska jag ha"



Hej hopp!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo