www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ska sjukvården vara så dålig????

Jag har haft en väldigt konstig förmiddag.
Jag vaknade vid kl 9 och ringde då mitt BVC och förklarade att Nellie är hård imagen.
Hon hänvisade mig till vår vårdcentral, eller den Nellie tillhör. Jag rinde dem och berättade hela storyn igen. Hon gav mig svaret att de ej hade några läkare lediga idag. Hon hänvisde mig till barnakuten i Halmstad. Suck jag ringde dem och pratade med en jätte trevlig tjej som blev arg på dem i FBG och menade på att de ej får säga att de ej har några läkare idag. Hon menade på att vi bara vill ha lite laxeringsmedel och det sja vi inte behöva åka ända till Halmstad för. Nee vet du vad hon hänvisade mig till Laurentsius, det är den läkarestationen jag tillhör!
Jag fick prata med en otrevlig dam som sa att de ej kan hjälpa oss eftersom Nellie ej tilhör Lautentsius......
För fan tänkte jag, Jag vill bara ha lite HJÄLP!!!! Min dotter är förstoppad HALLÅ???????????? Jag har tetstat allt men hon kan ej bajsa...........Jag ringde till Lautrentsius BVC och där fick jag äntligen hjälp och vi ska få en akut tid kl 13.00... Jag tror jag fick hjälp bara för jag blev typ ledsen när jag pratade med henne!!!  Jag bad om ursäkt att jag blev ledsen men förklarade bara för henne att jag ville ha lite hjälp!!

SKA DET VARA SÅ HÄR DÅLIG INOM SJUKVÅRDEN?????????? Ska man behöva ringa runt i  hela Halland och alla man kommer till bara hänvisar en vidare???????? Helt sjukt
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo