www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

helgen som gick

Nu är det väl på tiden att jag bloggar om helgen som gått. Vilket fantastiskt väder vi har, vi har badat nästan varje kväll. I fredags så grillade vi här hemma med mamma,syster, mormor och morfar. Vi bjöd på grillad fläskfile, pastasallad och Tzatsiki. Till efterrätt grillad banan med smält mjölchoklad och hallonpaj. Vi hade en väldigt mysi kväll och min mormor fick gosa med Nellie :)

I Lördags så var de asavarmt men vi gick ut och klippte häcken kl 12.00 då det var som varmast. Haha men det blev fint och vi fick en snygg solbränna :)
På kvällen så beställde vi en Pizza och åkte ner till stranden och låg på en filt och njöt av livet. Nellie åt halva stranden haha. Sen runt 21.30 så åkte jag hem till Isa och Eve där det var förfest. Väldigt trevligt vi satt på balkongen och tjötade skit och drack öl :) Sen så drog vi ner till Harrys. Isa skjussade mig på sin postencykel haha  vilken syn. Sen var vi på harrys och det var helt galet roligt. Det var länge sen jag hade så kul ute, de var mycket folk, bra musik och väldigt varmt ;)

Igår så kom svärfar på besök vi bjöd han på lite lunch här hemma, sen åkte vi till jysk och fynda. På kvällen hälsade jag på mamma och pappa de fick låna Nellie en stund medans jag och mannen åkte och badade i havet :)

Idag så ska jag städa om jag orkar...... Jag var nyss och köpte en cyklehjälm till Nellie. Jisses vad dyr den var 565 kr.....Varför ska alltid de minsta storlekarna vara dyrast???
Jag köpte iaf en blå så om vi får fler barn så kan de använda den med.

Ha det så bra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo