www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Varit hemma en vecka redan!!!

Idag är det en vecka sedan vi kom hem från BB. Jag kan inte förstå att tiden går så fort. Jag hinner inte med. Jag har aldrig upplevt att tiden går så fort som den gör nu. Idag så är det inte så fruktansvärt r*v kallt ute så himla skönt för nu kan vi använda värmepumpen igen. Vi har fått värma upp huset med elpannan nu när det varit så kallt. Jag får magsår bara jag tänker på elräkningen som kommer att komma nästa månad. Fy fy fy!

Jag har precis kokat alla nappflaskor och nappar plockat i ordning alla flitar och grejer det blir på en kväll när man har spädbarn, jag har ätit frukost och nu så sitter jag lite vid datorn. Ska lägga över kort till digitalramen. Min älskade dotter sover så sött i vagnen. Min älskade man sover oxå så sött fast i sängen. Han har haft natten med Nellie så han sover nog fram til lunch. Han har tagit alla nätter sen vi kom hem för han sitter ändå uppe till kl 03.00. Men tänk sen om en vecka när han ska börja jobba igen. HJÄLP! hur ska jag klara mig själv?

Nu kom lilla Leo hem det börjar gå bättre nu med Leo. Han var väldigt sur de första dagarna. Han är så van vid att få all uppmärksamhet och bli buren hela tiden. Men jag försöker att pussa och gosa med Leo så fort jag får tid över. Lilla hjärte kisen.

Hoppas ni alla får en bra söndag!

Bilden är ifrån igår kväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo