www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ont i huvudet

Jag har mega ont i huvudet idag. Känns som det ska explodera men jag ska inte sitta här och klaga det finns de som har det värre. Nellie vaknade bara 1 gång i natt vid kl 04.00 och sen i morse vd kl 06.30 då fick hon mat, så jag fick sova inatt gottgott. Jag skulle behöva städa lite här hemma nu medans sötnosen sover men jag orkar inte. Det tar på krafterna att komma in i sin nya roll som mamma. Imorgon ska vi till BVC igen så får vi se hur mycket snuttan gått upp i vikt denna veckan.

Vår lilla Leo släppade in en död fågel och la på mattan och så hade han tagit in en stor levande fågel imorse sa mannen. Så mannen fick jaga den. Jag undrade vad som hade hänt när jag gick upp och fick se massa fjädrar! Så himla äckligt. Mannen ville ej dammsuga medans vi sov så snällt av honom =) Lilla Leo ska få sin plinga igen för han kommer in med fåglar lite väl ofta nu.

Jag har färgat mitt hår nu *happy* så nu är jag blond igen eller typ gult måste färga det en gång till så det blir mer naturligt. Det var så gött att få färgat håret jag hade så sliten hårfärg.

Nej nu ska jag surfa vidare till facebook ;)

Tjaooo
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo