www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Händelserik dag

Oj idag har det hänt massor. Vi började dagen med att åka till Ullared för att besöka jobbet. Det var supertrevligt och roligt att få träffa alla igen det var så länge sen känns det som. Vi kommer snart att hälsar på igen. Efter det så gick vi och åt lunch och sen shoppade vi kläder till mannen.

I eftermiddags så kom underbaraste Terese på besök hon är världens snällaste person. Tack snälla underbara du för en jätte trevlig eftermiddag. Vi kommer snart och hälsar på dig vi har ju saknat dig!

Nu har jag och mannen ätit flygande jakob supergott!

Herrejisses vad det har snöat idag. Nu ser man inte vårat staket längre. Helt galet mycket snö!

Igår kom underbaraste systern hit och hälsade på det var oxå supertrevligt att äntligen få träffa henne. Hon har varit i London i 6 veckor.

Nu ska jag gå och mysa med min familj


Tjaoooo
Kommentarer
Postat av: Tesan

Hej Madde! Åååå vad du är söt! Så himla gulligt skrivet! Tack så mycket för en supermysig eftermiddag, det var så roligt att få se erat lilla underverk.. Nellie var jättesöt och gooo! Det var jättekul att träffa dig och Dymling också och se erat fina hem. Du är grymt duktig på att inreda, jag hör av mig när jag behöver lite tips. Tack för fikan! Ha det gott och ta hand om er i snön! Ser fram emot ett besök i Varberg! :) Massa kramar Tesan.

2010-02-22 @ 11:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo