www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julen 2010

Julen har varit alldelles underbar, verkligen.

Julaftons morgon började vi genom att äta en julfrukost och sen fick Nellie titta om Tomten lagt något paket i julstrumpan som hängde så fint vid kaminen. Och det var ju klart att tomten hade lämnat ett paket. Efter det så var det mys här hemma och runt kl 11.30 kom min far, Bodil och mina bröder till oss och vi åt julbord, och hade julklappsutdelning. Min far var tomte hihi och Nellie tyckte inte om tomten.
Nellie fick MASSOR med paket. Hon fick bland annat en rutchkana av sin farmor och gammelfarmor, hon fick en barnkammarbok till vår samling, Lego av sin Morfar, Duplo av sin Fadder och Dockhusmöbler av sin kusin.
Jag fick också paket :) jag fick pengar hihi.
Runt kl 16.00 åkte min far med familj hem, vi gjorde i ordning lite här hemma sen vilade vi lite i soffan innan vi åkte vidare till min Mamma och "Pappa" där vi åt väldigt god mat. Jag och mannen och till och med Sill och det var väldigt gott :) Efter maten så var jag tvungen att gå och lägga mig i soffan var så MÄTT :)
Efter maten så kom Tomten en gång till och Nellie gillade inte det. Nellie var grymt trött, stackarn. Men hon vaknade till och blev väldigt pigg av alla paket som hon fick. Hon fick bland annat en nyckelpiga som spelar musik! Nellie är så grymt söt när hon dansar till den. Hon fick en upsy daisy docka, pulka. bondgård, "grisbjörn" Leksaksmat, krokodil och en Bobby car som hon ÄLSKAR :)
Så glad hon är när hon åker på den. Jag blir alldelles varm i hjärtat utav att se henne så glad.
Sedan år vi risalamalta och sedan hade vi vuxna julklappsutdelning. Jag fick en bland annat en mascara, topp, pengar, lotion. Jag blev så glad för allt. MEN vi skulle ju INTE köpa något till varandar! :)
Jag har nu hittat en perfekt julklapp som Mamma ska få men den var slut i lager men den kommer om ett tag, Mamma :)
Nellie fick sova hemma hos mamma och "pappa" på julafton. Jag var uppe och skulle hämta henne men jag kunde bara inte göra det, för hon sov så otroligt gott :)
Tack alla nära och kära för en fantastisk Julafton!!!

Juldagen: Jag sov ända fram till kl 09.30 sedan åkte jag och hämtade Nellie. På kvällen var vi hemma hos Per och Linnea och firade jul, Vi år god Kalkon och hade det väldigt trevligt :)

Annan dag Jul: Var vi Hemma hos mormor och morfar och åt supergod kalkon. Väldigt trevligt.
Dock så var Nellie väldigt trött efter tre sena kvällar så vi åkte hem ganska tidigt.

Jag ska lägga upp kort, jag lovar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo