www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

29 december 2009!!!!

Idag för exakt ett år sedan så mådde jag konstigt. Dagen innan hade jag och mannen varit inne på BB för att kolla bebisen i magen. Jag hade nämligen inte kännt bebisen på hela dagen. Och jah blev väldigt nojjig. Men allt såg bra ut. Men så idag för ett år sedan så hade jag tid på mödravården så jag åkte och träffade min barnmorska, Jag mådde inte alls bra och de såg hon på mig. Hon tittade på mig och så sa hon. " Madde du kommer att föda idag, det är jag säker på"
WHAT????? ska jag födda idag!!! Jag vet inte hur man gör. Miljoner tankar for runt i mitt huvud. I nio månader så har jag gått och burit mitt barn och vetat att jag faktsikt ska föda! Men när Barnmorskan sa så där, så blev allt så verkligt. Efter barnmorskan så åkte jag till Willys och handlade trots att jag inte fick. För jag hade fått oder om att åka hem och vila så mycket jag bara kunde innan det var dax att föda barn!
Men jag handlade bara lite hihi. Dagen gick och vid 16.30 ungefär började de kännas konstigt i magen/livmodern. Det började komma värkar och jag förstod inte riktigt vad det var. Om det var normalt att känna så här, det kanske bara var bebisen som brötade runt. I vilket fall som helst så började jag laga mat. Kyckling och Ris. Jag hade värkar var 12 min ungefär. Så jag stod i köket och lagade mat och låg på golvet var 12 min och hade värkar. Haha vilken syn!! Varken jag eller mannen förstod vad det var som hände. Vi trodde det skulle vara så här. Inte så lätt att veta hur det ska kännas när man aldrig varit med om det innan.  Men värkarna kom tättare och tättare. Mannen ringde till BB och talade om hur jag mådde. De sa att jag skulle ta en alvedon och hoppa in i en varm dusch.....det gjorde jag med men värkarna kom bara tättare och tättare. Efter duschen så satte vi på en film. this is it med michael jackson. Jag såg ingenting av filmen för jag hade så ont i magen. Runt 23.00 så ringde jag inte till BB och sa att jag klarar inte de här själv längre. Jag måste få komma in.
Kl 00.00 den 30 december så kom vi till BB....

Resten av historien får ni imorgon :)
För imorgon är det ingen vanlig dag!!!
Då fyller nämligen vår älskade Nellie 1 år.
Jag förstår inte hur det redan har gått 1 år......Jag har inte ens förstått att hon är på riktigt!!!


Kommentarer
Postat av: louise

livets små mirakel,kärlek!

2010-12-29 @ 18:53:29
URL: http://lece.blogg.se/
Postat av: Kusinen

Åhh jag får tårar i ögonen, visst är hon en liten skatt, älskade Nellie, vi ses i morgon älskade kusin!!:-)

2010-12-29 @ 21:53:57
URL: http://lillmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo