www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Långbesök hos Barnmorskan!!

Idag har jag varit hos min barnmorska. Jag var där i över en timme. Jag fick göra en massa kontroller idag dels för jag berättade att jag känner mig lite orolig för jag kännt mindre fosterröreser så jag fick två slangar på magen som tittade på barnets hjärtljud, rörelse och mina samandragningar. Men allt såg bra ut. Jag hade ganska mycket samandragningar visade min barnmorska. Hon trodde nog att det var dags snart. Hoppas det hehe.
Hon mätte magen oxå men den var på samma mått som förra veckan så då ville hon göra ett ultraljud. Jag fick se mitt älskade barn i ultraljudet så stort det var. Bebben hade sjunkit ner ännu mer i bäckenbenet så barnmorskan trodde det var därför jag ej hade växt på magen. Hon sa att det var helt normalt. Men om jag ej växt något till nästa vecka så ska jag träffa en läkare.

Jag ska tillbaka till barnmorskan imon pgr av att jag hade alldelles för högt blodtryck idag, men som tur är så hade jag ingen äggvita i urinen. Men det kan vara på gång till havandeskapsförgifting såå jag får inte göra något mer än att ta det väldigt lungt. *BORING* 

Ja så detta var min dag men skönt att allt verkar vara normalt!

Tjaooo
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo