www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Barnmorskebesök

Jag har typ inte sovit något i natt. Jag kunde verkligen inte somna. Uff! Jag har varit hos BM idag och allt såg bra ut. Mitt blodtryck var 127/72 så det var ju fullt normalt.Så nu behöver jag inte springa på mödravården varje dag ska ditt på vanlig kontroll på tis.  Min BM ringde faktiskt mig igår eftermiddag bara för att höra hur det var med mig och så. Så himla gullit och omtänksamt. Man blir väl omhändertagen på Mödravårdscentralen.

Efter BM så åkte jag till Gekås. (jag vet att jag ska ta det lungt) men jag hade tråkigt och jag behövde köpa lite saker men jag var bara där i ca 40 min, kpte de jag skulle och åkte hem. Jag köpte paket till tärningsspelet och badbalja till bebben samt regnskydd till vagnen så nu är allt färdigt för bebben att komma. Vi ska inte köpa några julklappar i år till varandra i familjen, känns lite konstigt men ändå bra det är så överskattat de där med julklappar. Huuvdsaken är att man är tillsammans och mår bra.. Så jag köpte bara två paket och det var till tärningsspelet. Jag och mannen ska inte heller ge varandra något i julklapp.

Jag ska gå och vila lite nu och sen ska jag hämta mannen på jobbet, de skulle ha fackklubbsmöte så jag får hämta han lite senare idag.

Sen så vill jag säga STORT GRATTIS TILL JOAKIM OCH ULRIKA TILL ER DOTTER LILY. GRATTIS!!!!!!!! =)
Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag som trodde ni redan köpt badbalja. Hittade våran för nån vecka sen, men var så säker på att ni köpt en så jag lät den ligga kvar.

2009-12-10 @ 14:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo