www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helt otroligt!!!

I onsdags föra veckan var vi i Ullared och nellie hade med sin älskade snutte så klart. Han har följt med överallt sedan hon var nyfödd. Alltså i över tre år. Snutte betyder allt för henne. Jag sa till henne att det är bättre snutte stannar i bilen för det är lätt att man tappar den. Men nej nellie skulle tvunget ha med honom.

Vi gick in på gekås en bra stund, sedan fikade vi och betalde våra varor. Efter de gick vi i butikerna utanför gekås. Först när vi kommer till bilen märker vi att snutte är borta! Nej!!!!!!!

Jag springer tillbaka till alla butiker och letar och frågar om någon lämnat in snutte. Men hittar inte snutte. Börjar få lite smått panik.

Vi får åka hem utan snutte och nellie är ledsen och förstår inte riktigt att snutte är borta.

Dagen efter så ringer jag varenda butik i Ullared och givetvis till gekås men ingen har hittat eller fått in någon snutte.

Åker och köper en likadan snutte som nellie hade, men hon hatar den. Gör ert försök att smutsa ner den och göra den äcklig, ber mamma sy ditt en ny "vinge" på den för det hade den gamla snutte. Nellie verkade acceptera den nya snutte men det gick någon dag sedan sa hon att det inte alls är hennes snutte! Klart hon vet att det inte var den gamla snutte.

Mitt hjärta går sönder, vad sjutton ska jag göra nu då? Min älskad dotter saknar sin bästa vän jätte mycket!

Helgen går och jag har några vänner som jobbar inne i varuhuset som hjälper mig fråga i kundtjänst om de fått in någon snutte... Men tyvärr inte.

Jag ringde gekås igår igen men ingen snutte har kommit in. Börjar ge upp hoppet.

I söndags så tänkte jag att jag sätter in en annons på blocket "borttappad snutte" jag tänkte att nu kommer folk tro jag är galen. Men vag gör man inte för sina barn?!

Nu under kvällen så är det ett telefon nummer som ringt mig men jag har missat att svara. En person har talat in ett meddelande och jag ringer upp.

En tjej berättar att hon var på gekås i söndags och när hon skulle köra från parkeringen så tyckte hon att hon såg något hänga på en lyktstolpe vid lantmännen. Men hon visste inte vad det var men såg ut som en barnsak i tyg.

Jag tänkte direkt att jag måste åka till Ullared NU! Kl är alltså 22.00 och min man tycker jag blivit galen :)
Jag ringer Anna som så snällt följer med som sällskap. Kommer upp till Ullared och letar upp denna lyktstolpe och där hänger snutte!!!! Kan ni förstå?! En vecka senare så kommer snutte till rätta. Helt otroligt!!

Vad är oddsen att någon ser något tyg hänga på en lyktstolpe i Ullared går in på blocket ser annonsen om borttappad snutte och ringer mig och det visar sig vara nellies snutte som hänger på lyktstolpen

Jag är väldens lyckligaste och vet en tjej som kommer bli överlycklig när hon vaknar och ser att snutte kommit hem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo