www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kändes som en förlossning

Ikväll har vi varit hos min far och ätit jätte god lax. Jag kände redan innan vi kom till kalajset att jag hade sjukt ont i magen. Kvällen gick och jag kände att det typ exploderade i magen och att det rann ut något, vi åkte hem och mycket riktigt så hade jag börjat blöda. Forsätter ni läsa så VARNAR jag er för att det är inget trevligt och mysigt inlägg.

Vi var la hemma runt 22.00 och mannen la Nellie och jag bytade om alla kläder, hade blött igenom exakt allt. La mig till rätta i soffan och vi satte på ett avsnitt av solsidan då jag fick sådana extrema smärtor i magen, exakt lika dana som vi en förlossning med ca 1 minuts intervaller. Det gjorde så förbanat ont, jag kan inte ens beskriva det, gick till toa och det boksatvligt talat forsade ut blod och det som skulle bli ett foster. Fruktansvärt äckligt måste jag säga, vill inte gå in exakt på detlalj. YES överlevde väl det och la mig igen till rätta i soffan, hade så jävla ont i magen och så kände jag att det bara forsade ut blod igen, jag hann inte springa ifrån soffan, så självklart fick den massa blod på sig, härligt med en ljus tyg soffa. Så nu har mannan monterat ner hela soffan och kört en massa husmorsknep för att få bort blodet, medans han gjorde det satt jag och grät av förtvivlan på toan.

Det gjorde ju så ont och jag blev rädd att jag skulle förblöda, jag har aldrig sett så mycket blod. Jag ringde 1177 och de sa att jag måste åka in pgr av mina extrema smärtor, det ska inte göra så ont....FAN med, jag vill inte släppa ut Nellie och sitta på akuten halva natten. NÄÄ jag avvaktar tänkte jag. Det kändes som att föda ut en tennisboll ungefär, riktigt jävla girsigt äckligt.....ungefär tre stycken tennisbollar blev det under kvällen gång.......

Tyckte att smärtorna avtog lite och ringde 1177 och de tyckte jag kunde avvakta men skulle smärtorna och de enormt stora blödningara komma igen så MÅSTE jag åka in och jag MÅSTE tydligen åka in imorgon.

Nu sitter jag här helt slut och yr i huvudet, känns som jag är full och ska svimma. så äckligt med blod överallt för benen, fötterna, händerna, hela badrummet men allt är sanerat nu som tur är.

Ska försöka gå och lägga mig. Men rädd för att somna.....Jag har aldrig upplevt något värre och så smärtsamt som detta var. Att sitta och få ut det som skulle bli vårt barn, men som utvecklats fel är för jävligt och jag hoppas att ni aldrig behöver uppleva något sådant.

Tyckte ni att detta var för mycket information så VARNADE jag er tidigare i inlägget, detta är som min dagbok förstår ni..

Kram på er
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo