www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagen idag

Haft en mysig dag. På förmiddagen bakade jag och Nellie. Senare kom kära kusinen med sina underbara barn. Vi fikade och pratade barnen lekte. Så kul att se dem leks ihop. Det var evigheter sen vi sågs så det var super trevligt :)

Nu ikväll har jag och Nellie varit ute i trädgården och räffsat löv och lekt i sandlådan.

Satte ut en annons i HN att jag sökte en gungställning i metall. Många som ringt idag. Men ska hämta en på söndag. De ville verkligen bli av med den. Så vi ska få den gratis. Tänk vad snälla människor det finns! De skickade även bild på den, superfin!

Nu väntar jag på att min älskade man ska komma hem från sitt jobb. Han har haft mycket att göra idag och tungt har det vart. Får klia han på ryggen så blir han glad ;)

Borde kanske även gå och sova, men är inte trött hihi

Nellie har svårt att somna på kvällarna när mannen jobbar kväll. Hon saknar pappa. Men nu är det tyst där uppe så nu sover hon nog. Ska be mannen gå upp nu när han kommer hem.

Jag har även hunnit med att plugga så nu är alls uppgifter klara till nästa vecka. Skönt!

Imorgon ska jag handla och så kommer underbara Bea på besök. Ska bli så mysigt! Hade även tänkt att fortsätta städa i trädgården, faktiskt roligt och bra terapi ;)

Annars så tycker jag faktiskt att det är okej. Klart det fortfarande är tungt men tycker ände i det stora hela att det är bra.

Ha det gött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo