www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hej på er

Det är så bra att blogg.se har en app till iphonen. Det blir smidigare att blogga, direkt från iphonen.

Ibland när någon frågar mig vad jag gör och svarar att jag studerar till undersköterska. Så får jag något negativt svar tillbaka.

Men jag har valt detta själv, valt att i Utbilda mig. Jag känner att det passar mig väldigt bra. Jag vill jobba med människor, hjälpa människor att ha det så bra de kan. Att vara stöd för någon. Det är ett tungt jobb men det är jag medveten om. Jag är så lycklig att jag vågade ta denna chansen. Jag vill verkligen detta!
Jag är inte ute efter att sitta på ett kontor framför en dator. Jag vill träffa människor. Jag vet att detta kommer bli hur bra som helst hihi :)

Nu är kl 21.47 och jag ligger nedbäddad i sängen det är väldigt bra gjort! Annars brukar kl hinna bli runt midnatt innan jag går och lägger mig.

Har sovit dåligt inatt pgr av vädret och Nellie ramlade ur sängen så jag tog med henne in till vår säng. Nellie ville sova nästintill på mig. Väldigt mysigt men det blir inte så mycket sömn.

Har pluggat i 4 timmar idag på medicinsk grundkurs. Hoppas att tentan går vägen på onsdag. Fantastiskt nervös!

Fyller 25 år om några veckor. Herregud!!! Jag känner mig inte en dag över 21. När man är 25 år är man ju verkligen vuxen. Jag känner mig inte alls vuxen. Känner mig som ett barn.... Ibland får jag en känsla av att jag inte har någon ork. Vill bara krypa upp i mammas famn och bara vara.

Massa babbel blir det :)

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo