www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Liten blir stor

Jag stod nyss och bostade mina tänderm jag går alltid runt i huset när jag borstar tänderna. Ställde mig och tittad ut och känner mig så lycklig. jag känner mig så stolt över mitt/vårt fina hus och trädgård. Jag trivs så bra här. Har lagt ner planerna på att flytta just nu. Trivs som fisken i vattnet här. Nära stan och havet men ändå så bor vi på landet :)

Nu ikv så satt min man ihop Nellies nya säng. Jag börjar tycka det är så tungt att lyfta upp och ner Nellie i spjälsängen. Hon väger  ju mycket nu. När sängen var ihop satt så visade vi Nellie den och hon blev jätte glad, la sig till rätta med en gång. Jag tycker det är lite jobbigt att hon växer så fort. Men samtdigt väldigt väldigt roligt :)
För exakt ett år sedan så hade hon precis lärt sig sitta ju. Tiden bara rinner iväg.
Nellie tyckte det var fantastiskt kul att leka i den nya sängen. Och så kom den stora prövningen när vi skulle lägga henne. Först så flaxade hon runt i sin nya säng men då tog jag henne och satte henne i sin spjälsäng som vi har kvar i hennes rum ett tag till. Jag frågade henne om hon skulle sova i spjälsängen ist. Då ställde hon sig upp och pekade på den nya sängen. Förklade för henne att då måste du ligga stilla i den sängen, inte gå upp och leka.

Hon la sig till rätta i sängen och jag pussade henne godnatt och hon vinkade godnatt :)
Jag lämnade rummet och stängde dörren. Jag satt och väntade på att hon skulle gå ur sängen. Men det gjorde hon inte, hon sover som en stock i sin säng. Min stora tös :)

Först tänkte jag lägga mig brevid henne tills hon somnade, men så tänkte jag att det kanske är dumt, det blir kanske en vana att hon måste ha mamma i sängen till hon somnar.

Hoppas hon sover hela natten i sin nya säng :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo