www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen!

Helgen var helt underbart fantastisk :)

I fredags efter jobbet så kom mamma och pappa hit och så grillade vi underbart gott kött från Bea och Martin. Senare på kvällen så kom min älskade kusin hit och så åkte vi in till stan. Först tog vi oss en cider på harrys och sen gick vi till grand. Backfikan öppnad epå nytt i fredags med 25 års gräns. Jag fyller ju 25 år iår så jag tänkte att herregud det är väl inga problem med att komma in. Jo vakten var lite gnällig över det men så kom det en annan i personlen och sa att klart jag får komma in =)
Vi ramlade in där och JA jag kan ju lätt säga att jag var yngst av alla. Både jag och Linda har aldrig kännt oss så uttittade som den kvällen. Vi var lammkött om man säger så, haha men kul hade vi =)
Var hemma vid ca 02.00. Väldigt trevligt och välbehövligt att komma hemifrån lite =)

I Lördags fm så åkte vi till skrea kulle och kollade på koutsläppet. Jag har alltid velat åka och kolla på när kossorna släpps. Vi började med att gå en tipsprommenad på gården, hälsade på fåren och kossorna på gården. Vi fick färsk mjölk och kanelbulle =) Det var jätte mysigt och Nellie tyckste det var så roligt när kossorna släpptes ut. Jag blev så rörd av de glada kossorna att jag nästan började gråta av lycka hihi =)

I lördags kväll så grillade vi supergod mat med Svärfar och Linnea, Jätte trevligt =)

Igår söndag fm spenderade jag och Nellie hemma hos mamma och pappa. på eftermiddagen så storhandlade jag, städade och sådde grönsaker i landet :)

Idag så har jag och Nellie haft en shoppingdag på Gekåsm vi var även och sa hej till jobbet =)

Nu ska jag gå ut oi uterummet och läsa en tidning :)

Hej hopp
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo