www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu är det väl ändå dags för en uppdatering!

Först av allt vill jag tacka för alla fina julkort som vi har fått. Tack snälla Astrid för det roliga julkortet till Nellie. Hon älskar att sitta och öppna det.

Jag vet att jag varit grymt dålig på att blogga! Men det har varit så mycket. Det har varit 1 års kalas och nyårsafton och 19 års kalas och inskolning på dagis och städat bort julen.
Men NU tänkte jag blogga lite iaf :)

Torsdag 30 dec 2010: Ingen vanlig dag! Nellie fyllde 1 år. Herregud vad stor vår lilla flicka har blivit! Vi började dagen med att spela på speldosan Nellie fått av gammelfarmor och farmor. Den spelar happy birthday! Sen åt vi frukost och öppnade paket. Vi hade ett tidigt kalas redan kl 10.00 på förmiddagen kom alla våra nära och kära. Att kalaset var så tidigt vad för att min älskade mamma skulle jobba sen på eftermiddafn. Men det var väldigt bra att ha kalaset då.Vi åt väldigt goda tårtor som min älskade mormor och morfar hade fixat! Tusen tack för det!
Nellie fick massor utav paket. Bla duplo, matbricka, kläder, pengar och gosedjur. Utav oss fick hon ALLDELLES för mycket hehe.  Hon fick hello kitty duplo, DVD med drömmarnas trädgråd, Två böcker med lillefanten, en spargris, en leksaksbil (hon älskar bilar) en dockvagn med docka och stapelklossar. Tusen tack för alla fina presenter som Nellie fick! Jag är så tacksam för alla i min närhet. Jag tycker så mycket om er allihopa! Efter kalaset så sov Nellie några timmar och vi spelade Wii. När Nellie vaknade så öppnade vi några till paket :)

Fredag 31 dec 2010: NYÅRSAFTON!! Fast det känndes som att det var en helt vanlig dag. Vi hade en sån lugn och skön nyårsafton. Rickard och min syster var här hemma. Vi lagade god mat. Till förrätt åt vi kräfttoast, Huvudrätt nötytterfile, klyftpotatis, bea och sparris sen åt vi vitchokladpanacotta med bär. Resten utav kvällen så åt vi godis och snacks och spelade Wii :) en väldigt mysig nyårsafton

Lördag 1 Januari 2011: Slappedag. Vi fortsatte och åt godis, kollade på tv och myste med Nellie :) Åt Pizza på kvällen.

Söndag 2 Januari 2011: Städade bort julen! Så skönt att ta bort den. Men längtar redan efter nästa jul hihi. Mannen åkte och storhandlade på willys. På kvällen var vår underbara vän Martin här och vi kollade på en super bra film. Som jag ej minns vad den heter. Återkommer med det :)

Måndag 3 januari 2011. Exakt 1 år sedan vi kom hem från BB. Jag minns känslar hur det kändes att åka hem från BB, att ta med Nellie hem och börja vårat liv tillsammans. Hur nytt allt kändes. Att få visa upp vårat älskade barn inför våra föräldrar. Men åter till idag. Idag så har inskolningen börjat på dagis. Och det gick jätte bra. Det känns bra. Trivs väldigt bra med dagiset. Men klart att det är lite jobbigt. Men men så är det. Efter inskolningen så gick vi bort till BVC för att väga Nellie. Hon hade gått upp 100 gram så det är ju posetivt. Hon har börjat äta rikigt bra nu igen. Det tog lång tid innan hon började göra det. DUMMA vinterkräksjukan!!
När vi kom hem efter BVC så åt vi middag. Hungriga som vargar var vi allihopa! Efter lunch så städade jag Nellies garderob. HAr inte gjort det på evigheter! Där var massor utav kläder som var försmå! jag började storgråta när jag satt och la undan alla för små kläder!! Så mycket känslor! Min bebis är ingen bebis längre. Stora tjejen nu ju! Ska börja på dagis och allt. Jag fick nog en chock över hur fort tiden faktiskt går.
Nu ikv har vi varit på kalas! Min bror fyller 19 år idag! Stort grattis till dig älskade bror och stort tack mamma för den fantastiskt goda maten och tårta! Nellie hade fullt av energi hemma hos mamma och pappa. Hon är så söt vår älskade unge :)

Så nu har jag fått skriva av mig lite och ni har fått reda på vad jag har haft för mig de senaste dagarna :)

Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo