www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hej på er!

Hej på er alla glada och fina :)

Var ett tag sedan jag var inne och bloggade ju. I Söndags så målade jag och mannen vardagsrumstaket. Det blev så bra och vilken skillnad, de var så gult innan såg förfärligt ut. Men nu är det så vitt :)

I måndags var det inskloning på dagis för Nellie. Det gick super bra. Hon var på dagis själv i 4 timmar. Det känns så bra med dagiset. Väldigt trevlig och kunnig personal.

I går Tisdag så lämnade jag Nellie på dagis tidigt redan kl 7.30 och hämatde henne vid kl 11. Vid 13.00 kom en underbar vän hit som jag inte har träffat på väldigt länge. Min underbara Tanja. Vi åt en supergod fika och tjötade en massa. Senare på eftermiddagen så åkte familjen dahlström/dymling till byggmax och köpte en massa matrial till vår övervåning. För nu i dagarna ska det komma snickare och hjälpa oss att renovera och göra klart vår övervåning. Så jäkla nice.
Igår kväll så kom mamma och pappa hit. Så kul att få träffa dem. De var ett några dagar sedan vi träffades. Och Nellie hon blev så GLAD. Herre jisses vad lycklig hon blev haha.Hon fick någon super energi.

Idag så har vi inte kommit igång ännu, vi går runt i pyjamas jag och Nellie och tittar på nyhetsmorgon. Jag ska ta tag i disken iaf och senare idag ska jag åka och handla.

Hej hopp
Vi hörs senare
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo