www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 1 - en presentation av mig själv

Jaha, jag är inte så bra på sånt här haha.

Jag är en 24 årig "kärring" ja man kan nog börja kalla mig gammal. Det tycker jag för jag har börjat bete mig på ett underligt sätt. Jag tycker inte det är roligt att gå ut och fetsa längre. Sitter hellre hemma i myskäder och softar farmför tv:n med min famij som består av min sambo och vår dotter som är snart 14 månader och våran älsade katt LEO även kallas SNIFFI.  Jag dricker nästan aldrig alkohol, knappt ett glas vin längre haha. Jag gillar att gå och lägga mig tidigt typ ca 22.00 och jag ÄLSKAR att gå upp tidigt på morgone. Ja ni hör ju själva att jag är ju ingen ungdom längre haha.

Jag är fortfarande bosatt i min stad som jag är uppvuxen i. När jag var i min värsta tonårstid så avskydde jag verkligen denna lilla stad. Jag skulle aldrig över min döda kropp bo här när jag blev "stor"
Men det är en helt fantastisk stad. Vi har ju nära till allt och alla känner alla. Jag älskar att bo här. Jag och min sambo köpte oss ett hus för 3 år sedan. Vi kollade på ett antalt hus innan vi kom till detta hus vi bor i idag. Det var gammalt, slitet och mörkt och ganska litet. Men av någon anledning blev jag kär i detta hus. Det skulle bli mitt och det blev det med. Budgivningen var galet hysterisk. Men vi vann till slut :)

Nu idags läget kan jag sitta och fundera på "HUR I  HELVETE KUNDE VI KÖPA DETTA GAMMLA HUS" samtidigt som jag tänker så, så är jag galet förtjust i detta hus.

På gymnasiet så läste jag samhäll/Turism och efter det började jag jobba som receptionist. Jag älskar att träffa nya människor och jobba med service :)

På min fritid så umgås jag med vår underbara dotter. Hon är mitt allt. Hon ger mig så mycket glädje. Utan min dotter vore jag ingenting. Hon är det bästa som hänt mig. Så älskad från första stund.
Jag umgås givetvis med min älskade sambo också. Vi har varit ihop i 9 år snart. Helt galet. Jag älskar honom fruktansvärt mycket! Han betyder allt för mig. Utan honom kan jag inte leva. Jag skulle inte fungera, jag hade nog dött utan honom. Det jag INTE gillar är att han röker. Det är den ända nackdelen.....

Jag älskar att umgås med mina vänner och nära och kära :)

Rökning är det värsta jag vet. Jag hatar det!!! mer behöver jag nog inte säga.
Jag skulle aldrig få för mig att tända en cigg. Så dumt!

Jag älskar inredning och pyssel. Jag har alltid något projekt på gång :)
Just nu så är det planering av vår renovering på övervåningen.

Nu har ni fått reda på lite om mig iaf. Så hörs vi imorgon igen.

KRAM till er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo