www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

en dränkt Iphone

I lördags fm så stod jag och sminkade mig i badrummet. Nellie kom då in och började peta i badbaljan som var full med vatten sen i fredags. Jag sa till henne att sluta och så gick hon iväg efter någon minut kom hon tillbaka och kastde i något i baljan. Jag tänkte inte mer på det, trodde det var en badanka eller något. Titta ner i vatten och tänker "jaha det var bara min mobil" tittar upp och ska börja sminka mig igen då det verkligen slår mig att DET ÄR MIN IPHONE SOM ÄR DRÄNKT!!!! helvete!! Tar upp den fort som bara den. Trots att den blev dränkt av vatten så fungerar den. Lite små störiningar har den fått bara. Tack för det!!! :)

Innan jobbe i lördags så var vi på sjönevadsmarknad. Vi hade tur med vädret och det var grymy mycket folk men ack så mysigt det är. Jätte trevligt. Mannen och svärfar avslutade markanden med att åka helikopter och de var som små pojkar när de landade. roligt :)

Min man är så duktig han håller på att sluta röka och jag är stolt över honom. Hoppas han kommer klara det för RÖKNING är bara dumheter.Jag avskyr det verklige och det är så jävla ofrächt och utsätta sig för massa allvarliga sjukdommar. Nej usch bort med det!!!  Tur att jah aldrig börjat röka :)
Varför ta in massa gift i sin kropp??

Idag har jag varit hemma hos mamma, vi var en sväng på stan och sen åt vi lite lunch. Mys pys. Vi var bland annat hos optikern när vi var på stan. För någon vecka sedan hade jag ögoninflamation och i lördas på jobbet kom det tillbaka. Fick med en ång ta ut linsera och försöka lugna ner ögonen. Jag blir så orolig att jag ska få ärr på hornhinnan och att jag aldrig mer kommer kunna ha linser. Köpte idag iaf våtservetter till ögonen hos min optiker:) 

I eftermiddags så har min underbara vän Jennie och hennes lilla Walter varit hos oss. Super mysigt och så kul att få umgås med henne. Efter det så var jag och fixade klart papper till utbildningen som börjar om exakt 2 veckor!! shit vad kul det ska bli!! :)

Imorgon början Nellie på dagis igen efter sitt långa sommarlov. Så kul att hon ska få träffa alla kompisar och få en rutin på vardagen igen. Jätte skönt verkligen!!

Nu sover hon, mannen slappar innan jobb och jag ska titta på tv.

Tjing tjing
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo