www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Har haft en grymt bra helg!

Jag har haft en helt fantastik helg. Jag är så tacksam för alla jag har i min närhet!
I fredags var jag så extremt rastlös så vi åkte till Gekås och köpte en kaffemaskin. Super fin och den kan
göra varm choklad också. I Like!
Efter Gekås så hämtade vi svärmor som var så snäll och bjöd oss på mat hemma hos oss. Hon hade lagat en underbart god Thaigryta med massa goda tillbehör. Vi tittade på Idol och hade det super trevligt!
Jag fick även låna hennes julbelysning så nu lyser det så fint vid våran entre.

I Lördags så åt vi en god frukost med frallor och ägg. Sen tog vi det bara lugnt. Sen vid kl 18 så hämtade min älskade kusin mig och vi åkte hem till henne och lagade super god mat som bestod av Revben, pommes,sallad och super god sås. Till efterrätt blev det pannacotta. Vi snackade om allt och smikade och klädde oss snyggt. Jag hade en fantastisk kväll och jag är så tacksam för att jag har min älskade kusin! Vid 22.30 så åkte vi buss in tll stan och ramlade in på Harrys. Mycket konstigt folk ute tyckte jag men vi hade väldigt kul. Hoppas vi snart kan göra om det =)

I går/Söndag så var det ju 1 Advent. Så otroligt mysigt att det snöade! Vi åkte in till stan och gick på julskyltningen vi tittade i affärer, drack glögg och Nellie träffade tomten! Familjemys på högsta nivå!
Det kommer bli en bra jul iår det känner jag på mig =)På eftermiddagen kom älskade mamma o pappa det hade köpt en par super tuffa jeans till Nellie och ett jätte gulligt ljus till mig! De är så snälla. De lekte med Nellie och vi hade de så trevligt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo