www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Godmorgon

Jag är alldeles matt i hela kroppen,varenda muskel i hela kroppen gör ont, näsa rinner och huvudet dunkar.....JA jag vet att jag gnäller men det får jag lov att göra på min egna blogg.....
Nellie är också dunder förkyld hennes näsa rinner och hon hostar och jag tror hon har fått fler röda prickar på kroppen. Vi trodde det var myggbett men jag börjar tveka....Kan vara vattkoppor men blir så jäkla osäker kan lika så vara myggbett....Nellie har inte så hög feber idag iaf =)

Det är otroligt vackert ute idag. Kallt som bara den och frost på marken. I LIKE!!

Jag har en vän/kollega som har åkt till USA som au pair, läste hennes blogg nyss. Hon verkar må kanon bra. Så jäkla häftigt!!

Idag blir det inte mycket gjort hemma hos oss. Jag väntar på att Nellie vill sova så jag också kan gå och lägga mig och vila!

På tal om att sova. Jag vaknade till imorse och det var alldeles tyst i huset men jag hörde Nellie som sov, hon snarkade lite lätt. Åhh så skönt tänkte jag då kan jag blunda en stund till. Men så kom LEO som ville ha mat! Han började bröta i våran persien, sen sprang han in i Nellies rum och brötade, Jag blev så jäkla irriterad på honom så jag satte han i vår klädkammare i 30 min......Han väckte ju Nellie.

Hoppas ni alla får en fin dag!



Kommentarer
Postat av: Kusinen

Haha i kädkammaren, du är väl skön du! Hade du dåligt samvete sen? Hihi. Ville bara säga krya på er och ta hand om er! Hör av dig när ni mår bättre!! KRAM

2010-11-16 @ 18:52:00
URL: http://lillmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo