www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Solen skiner och det är -10 grader *underbart*

Godmorgon!
Jag och Nellie gick upp vid halv åtta imorse. Så nu har jag ätit frukost. Nu ska jag kolla min mail och sem vet jag ej vad vi ska hitta på. Det är väldigt fint väder idag. Solen skiner och värmer så gott. Igår så var min syster här och vi sydde gosedjur till Nellie, hon är för liten för att använda dem eftersom det är knappar som ögon. Men om några år kan hon få dom :) Jag är faktiskt nöjd med gosedjuren de blev väldigt personliga. Jag lägger upp en bild på dem sen.

Jag hoppas att mannen få tummen ur och kan såga till en list och hänga upp en hylla idag. Just nu ligger han och sover jag vaknade til i natt när han gick och la sig då var kl 03.34. Han är verkligen ett nattdjur den mannen :) han och Richard spelade Wii.

På måndag ska jag och Nellie gå på spädbarnsmassage kurs. Det ska bli mysigt. Det är under 6 veckor och efter vi har gått på det, då börjar babysimmet det ska bli så mysigt!

Idag måste jag verkligen få tummen ur och städa min/vår gaderob allt ligger på golvet och jag skulle verkligen behöva putsa fönster men jag avskyr verkligen det!

ATTJOOOOO!!!!!!!!!!!!! jisses!
Nysa det är jag och min dotter väldigt bra på hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo