www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det brinner hos grannen!

Innan så tittade jag på Fuskbyggarna. Helt sjukt att det kan gå så fel. Det var en familj som byggt ett helt nytt hus. Det ser jätte fint ut på utsidan men totalt försört innuti. De fick mögel efter bara 3 veckor, de som hade byggt huset hade ej isolerat och när de besiktigade huset så var det över 60 fel som de var tvungna att fixa. Herre gud...så fel det kan gå när man bygger ett nytt hus.
Vårt hus är över 50 år gammal och när vi köpte detta hus 2007 så gjordes en besiktning och det var inget fel mer än att vårt tak är gammalt.
Tänk vad det slaravas idag när det byggs nya hus.....för snabbt ska det gå. Usch!

Jag var och byttade bjöja på Nellie nyss och såg då att det brann levande ljus i grannens uterum. Shit tänkte jag.... Grannanrna går ju och lägger sig typ vid kl 21.00....Så jag tänkte att nu har de ju glömt detta...Vad ska jag göra. Jag blev lite orolig för dem så jag gick över och ringde på men ingen kom och öppnade. Jag gick hem och ringde till dem istället då svarade grannen....Usch vad jag tycker sånt är jobbigt men jag kände att jag måste ju hjälpa dessa förrvirrade människor. Då visade de sig att de ska vara tända för att värma några jäkla växer! Åhh vadå pinsamt! Men jag försökte bara vara en god granne! Han tackade iaf för att jag ringde...........
Mannen är ju så feg jag bad han ringa eftersom jag gick över till dem...men han vågade inte...

Nu ska jag och Nellie sova!

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Astrid

Du gjorde helt rätt, bättre en gång för mycket än för lite. Värma växter....;-))

2010-03-19 @ 08:57:31
Postat av: louise

Du är en god granne gumman! kramisar

2010-03-19 @ 19:26:20
URL: http://lece.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo