www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mår ej bra :(

Jag har sovit i tre timmar idag med på eftermiddagen. Jag fattar inte vad det är med mig??!! Jag känner mig askass.

Det kan lätt misstolkas det jag skrev i mitt förra inlägg. Att vi håller på att vädera vårat hus är INTE för att vi ska sälja, men dörrarna står öppna om det skulle dyka upp någt med liten trädgård. Sen vill vi veta vad vår villa är värd idag. Vi älskar vårt hus men trädgården är väldigt stor, och vi känner att antingen får vi köpa marksten och grus och ta bort rabatterna eller flytta.

Hej hopp
Kommentarer
Postat av: Linda

Tänker på dig gumman! Hör av dig om det är något du behöver hjälp med el prata om. en tanke dyker ju upp i mitt huvud direkt när du beskriver hur du mår, men så är det väl inte?? KRAM

2010-06-10 @ 10:52:58
URL: http://lillmorsan.blogspot.com
Postat av: Astraid

Själva gräsmattan är kanske inte så jobbig att klippa även om den är stor. Tillfälle för motion. Men rabatter är ibland jobbiga, jag vet;-)) Kanske mycket täckbark emellan, eller stenlägg rabatterna och ha krukor. Kanske större buskar istället som rabatt, ex bara rodedendron? Men det kanske kan vara skönt med stor trädgård, och gräsmatta,när barn (-en) blir större, mkt spring i benen, stor studsmatta, pool m m, tar ju lite plats.

Stenläggning ska nog skötas också, ogräs emellan, sopas, och inte lika mjuk för små barn att springa och ramla på.

2010-06-11 @ 09:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo