www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vinter....

Så mycket det har snöat. Det ser väldigt fint ut nu när solen lyser. Det blir nog en prommenad med Nellie i vagnen sen. Igår kväll var det jobbigt Nellie bara skrek och skrek. Vi trodde hon hade ont i magen. Jag gick iaf och la mig med henne vid kl 22.30 igår och jag tänkte att det kommer bli en långlång natt. Men så kom jag på att hon fått en ny napp som bara spotade ut hela tiden så när jag låg där i sängen och förökte trösta henne så hämtade jag hennes "gamla" napp och hon blev tyst med en gång och somnade. Så det var fel napp därfö var hon så arg. Så vi somande vi kl 23.00. Hon fick mat vid kl 03.00 sen så sov vi fram till kl 08.00. Hon har sovit alla nätterna denna veckan. Hoppas det håller i sig med denna rutin vi fått in.

Mannen försov sig imorse i hela 45 min, ajaj! Fy vad hemskt att försova sig! Stackarn.
Nellie ligger just nu i vagnen och sover och Leo ligger i handfatet och sover och mamma Madde sitter på recept.nu och letar efter något gott man kan laga.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Pawel försov sig också. Vaknade 20 minuter innan tåget skulle gå. Så han stannade hemma. Han hade bara en föreläsning på 1h 40 min som tur var. Kram, kram

2010-01-28 @ 12:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo