www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Det finns några saker som jag funderade mycket på under graviditeten bla.

Amning:
Det skulle jag absolute göra det fanns inget annat alternativ för mig. Om det så skulle ta flera veckor att få igång amninen. Lilla Nellie föddes och jag började amma henne det gick sådär det vat en jäkla pers varje gång hon skulle ha mat. Nellie var så liten och "snuffade" med tungan hela tiden, det gör hon fortfarande men inte lika mycket. Iaf jag förökte verkligen amma henne men hennes tunga var i vägen och hon blev ilsken som ett bi för hon inte fick tag i maten. Personalen på BB hjälpte mig jätte mycket med efter 4 dagar så kände jag mig ledsen för det var en sån jäkla kamp pers varje gång hon skulle ha mat ioch det gjord emig ledsen vilket gör Nellie ledsen. Så jag fick prova "medela" bröstpump. Åhh gud vilken lättnad jag kunde pumpa ut min mjölk och ge henne. Vilken jäkla bra grej för nu får hon ju sig min braiga mjölk. Men då och då så ammar jag henne på ena bröstet som går bra men hon föredrar flaskan. Så det blir inte alltid som man tänkt sig!

Sova mellan oss i sängen:

Var en annan grej som jag stenhårt hade förbjudit för jag har hört att man ej ska ha bebisar i sängen mellan sig. Nej Nellie ska inte sova med oss. Thats it! 
Men så blev det inte heller. Hon sover med oss i sängen eller med mig för mannen sover ju på soffab varannan vecka då han ska upp kl 04.00. De första två veckorna så försökte jag lägga henne i vaggan som hänger ovanför våran säng men hon vaknade hela tiden och var ledsen. Så jag testade en ny variant. Ungefär kl 22.00 varje kväll gör jag i ordning mig för natten och tar med mig mat. Så går vi upp och lägger oss i sängen. Nellie får mat sen efter det så lägger jag henne i sängen på hennes lilla kudde och bäddar in henne. Jag pratar lite med henne sen släcker jag lampan och sätter igång en speldosa. Så somnar vi båda två och efter 4 timmar får hon mat. Sen somnar hon igen och får mat efter 4 timmar igen sen somar hon igen och när kl slår 10.00 då brukar vi gå upp och då får hon mat igen hehe.  Så än sålänge får hon allt sova med mig i sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo