www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

UMEÅ!!!

Vi har kommit hem från Umeå igen jag och Nellie. Vi flög från Landvetter tidigt i torsdas morse. Flygresan gick jätte bra och fort gick det med. Vi landade och gick ut för att hämta våra väskor och möttes av en man som frågade om jag var Madelene. Det var våran taxichafför. En jätte trevlig norrlänning som hjälpte mig med väskorna  och vagnen. Vi var hos Mellanie kl 9 på morgonen.Det var så skönt att få träffa min syster och Mellanie. Jag har saknat de båda väldigt mycket. Vi åt en god frukost sen så tog vi det lungt. Jag och Nellie fick ett eget rum hemma hos Mella och Saman. De hade fixat barnsängn, köpt barnmat och gjort det så fint för oss. Jag är så tacksam för allt!
Vi gjorde inte så mycket i torddags vi umgicks och hade det väldigt trevligt. Vi gick ner till ica maxi och köpte tacos.
Jag hade lätt kunnat stanna i Umeå i flera månader! Vilken fin stad och massa trevliga personer. Jag älskar kyla och snö så det var perfekt klimat för mig uppe i Umeå :)
Det var ca -15 grader på dagarna så det var typ som här hemma, men kändes inte så kallt. Det blåser ju alltid så satans kallt här hemma.

På kvällen åt vi som sagt tacos och sen tittade vi på tv. Nellie kände sig som hemma med en gång. Det är så skönt för hon är inte rädd för någon. Hon gick till Mellanie med en gång och lekte med Saman på en gång.

Nellie hostade hela natten i torsdas stackaren.Så Sanne vaknade flera gånger. Men hoppas du fick sova något. Hon åkte till högskolan vid kl 7 på fredagsmorgonen.
Vi kl 11 på fredagen så tog vi bussen in till stan jag,nellie, mella och saman.
Vi gick lite i affärer och åt lunch. Umeå är så vackert :)
Efter vi hade ätit lunch så åkte vi buss till Sannes studentkorridor och kollade hur hon bodde. Väldigt mysigt och hemtrevligt rum.Där bor hon bra kära syster :)
Sen åkte vi hem och fixade mat, En kompis till Mella och Saman kom vid namn Pelle. Jätte trevlig :)
Vi kollade på Idol och åt massa godis och chips och vin. En äkta fredags med massor av Fredagsmys
Pelle hade med sig en hund vid namn Tindra, Nellie var lite rädd för hunden men hon skulle ändå pilla på hunden haha.
Nellie fick julklapp och födelsedags present. Tusen tack :)

På Lördagen så hade vi en slappedag hemma och på kvällen så åkte vi in till stan och åt på Thai mat. Verkligen super trevligt men många skratt. Sedan åkte vi hem och kollade på film och åt ännu mer godis. Pelle och hunden Tindra var också men och i lördags så var inte Nellie rädd för hunden mer. Hon skrattatde åt den och sen låg hon mellan Pelle och Saman och matade de med majskrokar haha. Nellie är för go =)
Jag, Mella och Sanne satt i soffan och tjötade och skrattade och drack massa vin :)

Sen blev det söndag och det var dax att fara hem!
Jag hade lätt kunnat stanna i Umeå ett tag.
Tog taxi 13.50 och planet skulle gå kl 15.00 men var försennat till kl 16.55 fick jag reda på när vi checkat in.
Nellie var gnällig men det gick bra och vi kom hem.
Det gick ju väldigt fort att flyga.

På Landvetter så väntade min älskade Christian på oss :)

Tack för en fantastisk vistelse i Umeå. Det var så kul att träffa min älskade syster och det var så skönt att få krama Mellanie, Vi har inte setts på så länge. Mellaneie kille Saman är en utav de snällaste personerna jag någonson träffat. Han och Mellanie har ett hjärat av guld. Tack för fantastiska dagar och för gästfriheten.
Jag har skrattat så mycket de här dagarna så jag har fått ont i magen haha.

Jag och Nellie har verkligen blivit bortskämd uppe i Umeå. Det var som att bo på ett fem stjärnigt all inclusive hotell!

Jag hoppas vi ses snart igen!!! Jag längtar tills ni kommer ner till oss så ni kan få all inclusive :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo