www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Polisen och Dockhus

Igår hade vi en toppen bra dag. Vi började dagen med att vara på BVC. Det är guld värt att vara där så Nellie kan leka av sig med de andra barnen. Nellie är inte blyg eller rädd iaf hon kryper till de andra barnen och tar deras leksaker haha.
Sen på Eftermiddagen så åkte vi till polisen för att skaffa oss pass. Kortet på Nellie blev så fint hon skrattar och ser rakt in i kameran. Jag var med mamma och syster hela eftermiddagen väldigt trevligt. Gäller att passa på att umgås med syster hon åker ju på Söndag.
På kvällen så pysslade jag med Nellies framtida dockhus. Jag har tapetserat fondväggar och målat alla andra väggar vita. Mannen tyckte det var synd att försöra de fina tapeterna som redan satt där. Men jag vill göra det personligt och det kommer bli kanonfint :)
Hade varit kul och köpa en transformator så man kunde ha lampor i det....
Har för mig att mormor har en? Eller har mamma den? Eller är den i Tyskland?
Vårat dockskåp är hos släkt i tyskland men de ska ta med de hem till Sverige nästa gång vi ses. Så Nellie ska få ha ett dockskåp hos sin mormor och morfar :)
Idag ska jag och Nellie ev träffa underbara Emma och Ayline. Mannen ska ev till läkaren och då behöver han bilen men hoppas jag hinner träffa Emma en stund iaf :)

Hej hopp
Kommentarer
Postat av: San

Ta kort på dockhuset sen :)

2010-08-20 @ 11:43:48
URL: http://zombienightmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo