www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vi har ätit och ätit!!

Oj jisses vad vi har ätit denna påskhelg. Helt galet mycket vi är forfarande mätta hehe. Mannen har gått upp 2 kg. Men vilket fantastisk påsk vi har haft med massa god mat, underbart sällskap och så blev det fest i söndags.
Jag hade lite ångest för att vi skulle lämna bort Nellie över natten. Men det gick så himla bra både för mig och för Nellie. Tack snälla mamma och pappa för ni tog hand om vår skatt!
Jo som sagt i söndags var det fest hemma hos Rickard vi var en hel del folk. Dock vet jag ej hur många för jag satt med mina underbara vänner vid köksbordet och snackade skit. De andra satt i soffan. Min bror och hans kompis var oxkså med hehe.  Charlie kom förbi och sa hej. Sen drog vi till harrys mycket trevligt, dock blev det alldelles för mycket alkohol det kändes igår...fy vaf hemskt...Nej nu dröjer det innan jag festar igen.
Igår lunch var vi hemma hos min far och hans tjej i Vilshärad det bjöds på lax. Mycket gott och trevligt. Min far har skaffat sig en Iphone.....uhhhh jag vill med ha den...men jag har inte råd just nu får ta det när jag börjar jobba. Idag kom vår elräkning....BLÄRK över 6000 kr igen.
Vad händer denna vecka då?

Idag Tisdag: Babycafe och idag ska vi göra hand och fot avtryck. MYS! Sen ska jag upp till Campus i VBG och gå på teori inför babysimmet på söndag. Mannen ska till tandläkaren och Nellie får vara hos mormor en stund.

Onsdag:

Torsdag: Träffa underbara Charlie

Fredag:

Lördag: Baby och Barn mässa på svenska mässan i GBG

Söndag: Premiär för Babysim

Nu ska jag och Nellie traska ner till Bvc och gå på Babycafe.

Hej hopp
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo