www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Baby och Barn mässan

Ja jag vet....jag är dålig på att blogga. Men det är ju så fint väder nu. På vinter halvåret sitter man vid datorn typ hela tiden. Men nu börjar man känna hur det springer i benen och man vill bara vara ute. Just nu sitter jag på altanen och Nellie sover i vagnen.Helgen har varit väldigt händelserik.
I lördags så började vi med att äta en stadig frukost. Sen körde vi till GBG. Det tog ca en 40 min för oss att hitta en parkering  för det var fullt överallt. Det var både Baby och Barn mässa, samt Idol utagning. Men till slut fick vi tag i en parkering och så gick vi till Svenska mässan. Väldigt trevligt och Nellie var så snäll. Som vanligt. Vi har fått världens snällaste bebis. Efter Baby och barn mässan så åkte vi till mitt paradis nämligen IKEA. Dock var det mesta jag skulle ha slut. Men vi köpte iaf en till barngrind och lite små saker. Mannen var ju med så då går det inte och shoppa på samma sätt som om ja vore där med min BFF Linda.
Vi hade iaf en underbar dag tillsammans i GBG hela familjen.

Efter GBG så åkte vi till Nellies farmor och lämnade en barnstol vi köpt åt henne på Ikea. Mys mys.

Igår söndag så var vi på babysim med lillan. OCh det var jätte mysigt. Nellie såg lite rädd ut först men sen så slappnade hon av och vi plaskade och "simmade" med henne. Verkligen mysigt så vi längtar redan till nästa söndag.

Idag har vi varit på sista spädbarnsmassagen. Trist att det var sista gången för det har varit så mysigt att gå ditt och massera Nellie. Men ni får vi massera hemma istället.'

Nu ska jag njuta i solen.

Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo