www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag 2 sep

Igår vid kl 14.30 så åkte jag och min syster till Ikea det var jätte trevligt. Det var typ inget folk alls på Ikea kändes som vi var där alldelles själva. Jag köpte lite saker till knodden och tittade på möblerna som vi ska ha i babyrummet. Vi var hemma vid kl1 8.00 igen. Jag älskar Ikea det är så avslappnande att gå där och titta =)

Jag är ledig idag med och har nyss putsat fönsterna här hemma på nedervåningen. Herregud vad det var smutsiga av alla sommarens insekster som har bajsat och äcklat sig på rutorna. Det var inte skönt att putsa fönsterna det stramade och drog i magen. Ska snart gå och dammsuga. Imorgon jobbar jag 12-21 det känns skönt att slippa gå upp kl 05.00 även fast jag älskar att jobba 7-16 så ska det bli skönt med lite sena pass nu. Då behöver man inte gå och lägga sig så tidigt på kvällen, även fast jag gör det för jag är trött som en överkörd gnu på kvällarna. Men jag kunde inte somna inatt det var så j*vla varmt, mannen gick ner och la sig för han fick typ panik på värmen.


Lite bilder. Den fotoramen som hänger vid gardinen köpte jag igår på Ikea :) och väggdekorationerna köpte jag oxå till barnrummet.



Nej nu ska jag gå och dammsuga.

Ha en go dag. Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo