www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag 31 Aug

Idag har jag haft det rikigt rolit på jobbet alla har varit så trevliga. Det var bara jag och en kollega som jobbade så jag har suttit i telefon hela dagen jätte kul att det händer något hehe. Sen så bor det folk från förlossningsavdelninge hos oss de är typ 70 personer. Det var roligt att checka in dem eftersom de såg att jag är gravid hehe. Jag var varmt välkommen att föda hos dem. Det blev så verkligt på något sätt. Visst vet jag att vi ska få barn men det känns väldigt overkligt. Och jag kan tala om för er att jag är totalt livrädd för att förlossningen jag unviker alla böker, tidningar och texter som har med förberedelser inför förlossningen. Nu när jag slutade kl 16.00 så precis när jag kom till busshållplasten så blev jag akut kissignödig och då tänkte jag "nej du skämtar, ska jag sitta på en buss i en timme och vara kissignödog?" Gud....vad skönt det var att kissa när jag kom hem. Knodden låg nämligen och sparkade på urinblåsan typ hela bussfärden. Nej vad händer annars? Jag och mannen ska snart äta sen blir det nog Tv:n resten av kvällen. Jag hade velat gå ut en prommenad men det ösregnar.

Jag har börjat äta som en häst. Jag äter jätte mycket yoggie 1 liter om dagen. Men jag har inte gått upp så mycket, ca 5 kg och jag är i vecka 24 så vi får se hur mycket till jag gåt upp. Ska till barnmorskan på måndag och jag längtar för nu var det så länge sen sist.

Visst är det fantastiskt att vara gravid? Det måste vara det finaste man kan vara med om. Tänk att det ligger en liten männsiska i min mage?! Helt otroligt häftig. Jag älskar att vara gravid helt ärligt även fast det gör ont lite här och där men i det stora hela så älskar jag det.

Blabla som jag tjötar idag. Ha en goo kväll

P.s. Äntligen är det sista Aug denna månaden har varit så lång. D.S

Tjaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo